Judovereniging Jigoro Kano
Waar het plezier in sport voorop staat

 

Welkom op onze website

 Algemene informatie Jigoro Kano

 

Judovereniging Jigoro Kano is al sinds 1977 een begrip in Ruinen en omstreken.

We zijn een leuke actieve vereniging voor jongens en meisjes van alle leeftijden, en het plezier in de sport staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je gewoon voor je plezier judoën, dan kan dat bij ons. Is het je doel om bijvoorbeeld ooit eens de zwarte band te halen en/of mee te doen aan wedstrijden, ook dat kan bij ons.

Waar trainen wij:
In de gymzaal aan de Wolvenweg 10 in Ruinen.

Secretariaat:
Dijkhuizen 101,7961 AJ Ruinerwold.

info@jigorokano.nl <mailen>

Bankrekening:
NL37 RBRB 0917 6090 85.

Meer informatie
Alles wat je wilt weten over het lidmaatschap, de contributie, de trainingen en/of het bestellen van judopakken, is te vinden op de pagina belangrijke informatie


 

Jong beginnen

Vanaf je zesde jaar kun je lid worden. We trainen twee keer in de week en er wordt les gegeven door gediplomeerde trainers. 

Judo iets voor jou

Ben je geïnteresseerd in sport en lijkt judo jou ook wat. Kom dan gerust eens kijken en meedoen. Je bent van harte welkom.
Bij ons trainen jongens en meisjes van elke leeftijd, dus ook die van jou.

Meetrainen

Je mag gratis een paar keer meetrainen. En als je nog geen judopak hebt kun je tijdens de proeflessen tijdelijk een pak van ons gebruiken. 
Als je dan lid wordt, kun je bij ons een judopak kopen.

Al eerder op judo gezeten

Heb je vroeger op judo gezeten en wil je de sport weer oppakken? Ook dan ben je bij ons van harte welkom.
Er zitten ook judoka's op onze vereniging die ouder zijn dan 18 jaar en een aantal draagt de zwarte band.
 

Nieuws


Terug naar overzicht

07-03-2020

Succes voor jonge judoka's

Afgelopen zaterdag 7 maart deden 11 jonge judoka's van Jigoro Kano mee aan het Dorpentoernooi in Westerbork. En er werd prima gepresteerd. Maar liefst acht judoka's haalden in hun poule een 1e, 2e of 3e prijs. Alle deelnemers gingen trouwens met een leuke medaille naar huis.
Elk jaar organiseren de judoverenigingen uit Diever, Noordwolde, Beilen, Hoogeveen, Meppel en Westerbork de dorpentoernooien. Dit zijn judowedstrijden voor beginnende wedstrijdjudoka’s die nog geen of weinig
wedstrijdervaring hebben. De judoka’s krijgen veel uitleg over de regels voor, tijdens en na de wedstrijd. Voor het eerst deed ook Jigoro Kano mee met elf judoka's. Afgelopen zaterdag vond het vijfde toernooi plaats in Westerbork met in totaal ruim 70 judoka’s.
Er waren in totaal 13 poules. Van onze vereniging deden Martijn en Marenthe ten Heuvel, Dion en Roan Bossenbroek, Anne-Roos Kuiper, Vincent Vis, Wout Rumpt, Byron Donker, Noah Mook, Sjoerd Beenhakker en Mark Lensen mee.
Martijn, Marenthe en Noahwerden 1e in hun poule, Vincent, Sjoerd en Mark 2e en Anne-Roos en Wout behaalden een 3e prijs. Alle deelnemer gingen met een medaille naar huis.Terug naar overzichtAlles wat je moet weten 

Op deze website vind je alles wat je moet weten over judo en onze vereniging. 
Kijk dus eens rustig rond.
En als judo je wat lijkt, kom dan gewoon een keer bij ons kijken. We trainen in de gymzaal aan de Wolvenweg in Ruinen. 

Toch nog een vraag?

Wil je eerst nog iets weten en het staat niet op deze site. Stuur dan gewoon een berichtje via het contactformulier.

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring kunt u precies zien welke gegevens wij van u bewaren, met welk doel en aan wie ze -indien nodig- verstrekt worden.

AGENDA

Er zijn momenteel geen berichten.